Case studies

Onze klanten zijn niet alleen tevreden, ze hebben samen met ons meetbare resultaten behaald.

Pedaltown

Pedaltown is dé speciaalzaak voor gitaristen. Met een ruim aanbod van effectpedalen, pedalboards en accessoires voor gitaren is dit een uitstekende plek voor muzikanten die hun toolkit willen uitbreiden.

We hebben Pedaltown geholpen het maximale uit haar Google Ads account te halen. Dit deden we onder andere door de conversietracking te verbeteren. Door het oplossen van issues in de metingen zorgden we snel voor een meetbare en inzichtelijke campagne. Door vervolgens Google Shopping op de juiste manier in te richten met de focus op de beste producten was er snel resultaat zichtbaar.

Het doel in de eerste maanden van onze samenwerking was namelijk om een ROAS (Return on Ad Spend) van 400% te halen. Dit doel is overtroffen met een ROAS van maarliefst 1110%!

Jelmer en Marijn hebben mij op uitstekende wijze geholpen met de inrichting en het beheer van Google Ads van mijn website pedaltown.nl

Leon Keemer - Eigenaar Pedaltown

Resultaten

100 %
ROAS
1 %
Stijging conversies
1 %
Stijging omzet

Breman Verlichting

Breman verlichting is al 60 jaar specialist in zowel binnen als buitenverlichting. Naast hun showroom in Genemuiden hebben ze een webshop waar wij een winstgevende SEA-campagne voor hebben opgezet en beheren.

Bij  Breman Verlichting was er geen ervaring met SEA, dus hebben we nauw contact gehad over de benodigdheden en de te verwachten resultaten. Deze transparante communicatie zorgde ervoor dat we in rap tempo een professionele campagne konden opzetten die in de eerste maand al flink winstgevend was.

Het doel was een ROAS (Return on ad spend) van 400%. Met behulp van automatisering en de juiste tools hebben we dit doel ruim weten te behalen met een ROAS van 560% in de eerste maand.

Dankzij de goede hulp van Jelmer en Marijn zijn onze online verkopen van breman-verlichting.nl aanzienlijk gestegen. Zij komen hun afspraken na en geven een reëel beeld van de omzet mogelijkheden. Wij kunnen ze van harte aanbevelen.

Bennie Breman - Eigenaar Breman Verlichting

Resultaten

100 %
ROAS
1 %
Stijging conversies
1 %
Stijging omzet

Phone Him

Phone Him is dé webshop voor recente smartphones, tablets, laptops en bijhorende accessoires.

Omdat PhoneHim smartphones verkoopt wisten we meteen dat we te maken zouden hebben met veel concurrentie. Om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk omzet genereren met zo min mogelijk kosten, hebben we Smart Shopping opgezet. We hebben daarbij gefocust op de producten waar PhoneHim een goede concurrentiepositie heeft. Bovendien zijn we begonnen met een laag budget zodat we eerste de meest relevante en betaalbare kliks uit de markt wisten te halen. 

Gelukkig werden de verwachtingen al snel overtroffen met een ROAS (Return on Ad Spend) van maarliefst 2940%! Dit maakte het mogelijk om snel het budget uit te breiden en meer volume te genereren met Google Ads. 

Aligence heeft ons erg geholpen met het bereiken van een goede resultaat. Zeker een aanrader als je de online zichtbaarheid van je website of webwinkel wil vergroten!

Ching Tang - Eigenaar Phonehim

Resultaten

100 %
ROAS
1 %
Stijging conversies
1 %
Stijging omzet

Ontvang een persoonlijke video

Hoe werkt het?
Wij maken een persoonlijke video voor je waarin we je laten zien hoe je sales persoonlijk, creatief en uniek kunt aanpakken. Vul hieronder jouw naam en website in en je ontvangt binnen 24 uur jouw video!